Disable Preloader



Vinarija Čačija smještena je u Maglenči, općini Veliko Trojstvo.

Vinarija je osnovana 2005. godine i ponosni je proizvođač prvih vrhunskih vina s geografskim podrijetlom Vinogorja Bilogora-graševina i cabernet sauvignon.
Na površini od 5 ha vlastitih vinograda njegujemo 22 000 trsova od kojih proizvodimo dva bijela vina: Graševinu kao nosioca proizvodnje i Chardonnay te tri crna vina: Cabernet Souvignon, Zweigelt i Portugizac.
Vinogradi vinarije Čačija smješteni su na pitomim brežuljcima Bilogore na četiri lokacije – Maglenča, Veliko trojstvo, Martinac i Višnjevac.
Osobitost položaja i povoljna mikroklima čine ovaj kraj i vina iz njega posebnim. Podrum Vinarije Čačija kapaciteta je 45.000 litara dok trenutna proizvodnja iznosi 30.000 litara kvalitetnog i vrhunskog vina od čega se većina odnosi na graševinu . Podrum je moderno opremljen i zadovoljava visoke standarde radnih procesa u preradi grožđa i vina.
U sklopu Vinarije je i Seljačko domaćinstvo, izletište i vinotočje u kojem možete kušati naša vina uz kulinarske specjalitete. Uz prethodnu najavu, moguća je organizacija raznih svečanosti.
Prepoznatljiv stil i osobnost naših vina brzo je prepoznata na tržištu i najbolji je glasnik našeg predanog rada u vinogradu i vinskom podrumu.
Zato Vas za zadovoljstvom pozivamo da nas posjetite i uvjerite se u kvalitetu naših vina.

Informacije na broj:
091 9204 205, 098 9838 077 ili e-mail:dubravko@vinarija-cacija.hr, ana@vinarija-cacija.hr