Savjetovanja s javnošću provode se o nacrtima onih općih akata čijim se donošenjem ili izmjenama neposre" />
Provedbeni program 2021. - 2025. - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Provedbeni program 2021. - 2025.

Savjetovanja s javnošću provode se o nacrtima onih općih akata čijim se donošenjem ili izmjenama neposredno ostvaruju potrebe građana ili uređuju druga pitanja od interesa za opću dobrobit građana i pravnih osoba na području Općine Veliko Trojstvo.


Provedbeni program Općine Veliko Trojstvo za razdoblje 2021.-2025. godine predstavlja kratkoročni akt strateškog planiranja i donosi se za vrijeme trajanja mandata izvršnog tijela jedinice lokalne samouprave i vrijedi za taj mandat.Izvršno tijelo jedinice lokalne samouprave donosi provedbeni program najkasnije u roku 120 dana od dana stupanja na dužnost.Ovim putem se poziva javnost – trgovačka društva, građani, udruge, građanske inicijative, zaklade, javne i privatne ustanove te svi zainteresirani koji svojim prijedlozima i sugestijama mogu pridonijeti donošenju kvalitetnijeg Provedbenog programa Općine Veliko Trojstvo za razdoblje 2021.-2025. godine


Ovo Savjetovanje ostaje otvoreno do 14. listopada 2021. godine. Svoje prijedloge i mišljenja možete dostaviti na popunjenom obrascu koji se daje u prilogu zaključno do završetka savjetovanja na adresu elektronske pošte: juo@veliko-trojstvo.hr ili poštansku adresu: Braće Radić 28, 43226 Veliko Trojstvo.


 
Natrag