Disable Preloader

Udruge i društva

NK Omladinac
NK Omladinac ove je godine proslavio 35 - godišnjicu svog djelovanja.

Klub je osnovan u veljači 1977. godine.

Osnivači su bili: Ivan Sušić, Miroslav Olenković, Vlado Fejer, Marijan Juranić, Tomislav Smodlaka (+), Ivan Bandur, Ivan Jurić i Željko Frančić.
Kroz sve te protekle godine, pa do danas, klub se uspješno natjecao raznim ligama, okupljao i odgajao, u sportskom duhu, mladež iz Ćurlovca i svoje bliže okolice.
Najveći uspjeh kluba bio je plasman u III HNL - sjever.
Danas se natječemo u I ŽNL - sjever, juniori U-18 u I ŽNL - sjever, mladež U -15 se takmiči u Županijskoj ligi, a limači se još ne natječu, već samo treniraju.
Klub danas ima sedamdeset igrača, a klupska politika je usmjerena na rad i odgoj domaćih igrača , jer klub postoji prvenstveno zbog njih.
U zadnjih deset godina bitno su poboljšani uvjeti za treniranje i natjecanje. Naime, završen je klupski objekt, prošireno i ograđeno igralište i postavljena minimalna rasvjeta koja omogućuje treninge u večernjim satima.
U svojim nastojanjima, da okupimo mladež sela Ćurlovca i okolice, veliku potporu imamo u našoj Općini, našim članovima Izvršnog odbora, roditeljima djece i svim prijateljima kluba. Na taj način i u ovim recesijskim vremenima uspješno djelujemo. Svim spomenutima veliko HVALA na potpori.