Modernizacija javne rasvjete naselja Grginac i dijela naselja Veliko Trojstvo - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

Projekt „Modernizacija javne rasvjete naselja Grginac i dijela naselja Veliko Trojstvo“ u potpunosti je proveden u razdoblju od 10. studenoga 2016. do 22. ožujka 2017. godine po Programu održivog razvoja lokalne zajednice Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.


      Ukupna investicija projekta iznosila je 247.118,75 kuna, a sufinancirana je u iznosu od 40% opravdanih troškova, odnosno 100.000,00 kuna uključujući PDV od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, dok je 60%, odnosno preostali iznos financiran iz sredstava Proračuna Općine Veliko Trojstvo.


      Izvješće o pregledu projekta od strane predstavnika Ministarstva, izvršeno je na terenu 26. travnja 2017. godine, kojim je konstatiran nalaz da je projekt proveden sukladno smjernicama, da su provedene sve aktivnosti na projektu, te da je ostvaren cilj koji je zamjena i rekonstrukcija rasvjete prometnica sa suvremenim tehnologijama – LED rasvjetnim svjetiljkama snage 50W. Dakle, projektom su demontirane postojeće zastarjele svjetiljke, te je ugrađeno 168 novih LED svjetiljki sa pripadajućim stezaljkama i pojnim kabelom.


Natrag