Sufinanciranje predškolskog odgoja djece u dječjim vrtićima i obrtima za obavljanje djelatnosti dadilja - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

Općina Veliko Trojstvo sufinancirati će u 2018. godini redoviti program predškolskog odgoja koji provodi dječji vrtić u iznosu od 1.000,00 kuna mjesečno i uslugu čuvanja, brige i skrbi o djetetu predškolske dobi koju provodi obrt u iznosu od 450,00 kuna mjesečno.


      Pravo na sufinanciranje ostvaruju roditelji ili skrbnici s prebivalištem na području Općine Veliko Trojstvo za dijete s prebivalištem na području Općine Veliko Trojstvo, temeljem Rješenja izdanog po Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Veliko Trojstvo, na osnovu Odluke Općinskog vijeća Općine Veliko Trojstvo o sufinanciranju predškolskog odgoja djece u dječjim vrtićima i sufinanciranju usluge čuvanja, brige i skrbi o djeci predškolske dobi koju pružaju obrti za obavljanje djelatnosti dadilja iz Proračuna Općine Veliko Trojstvo za 2018. godinu („Službeni glasnik Općine Veliko Trojstvo“ broj 8/17), a koja je dostupna u nastavku.


      Općinski načelnik Ivan Kovačić je sa predstavnicima dječjih vrtića i obrta za obavljanje djelatnosti dadilja u ime Općine Veliko Trojstvo potpisao Ugovore, koji će omogućiti provođenje opisanog sufinanciranja.  


      Prijava za ostvarivanje sufinanciranja podnosi se u sjedištu Općine Veliko Trojstvo, Jedinstvenom upravnom odjelu, u pisanom obliku na niže dostupnim prijavnim obrascima.  


 


 


 Natrag