Općini Veliko Trojstvo odobreno 1.895.986,31 kn za provedbu Mjere M7, Operacije 7.2.2. Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s izdavanjem Odluka o prihvatljivosti za korisnike koji su se javili na prvi natječaj za provedbu Mjere M7, Operacije 7.2.2. Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta. Sukladno popisu odobrenih korisnika na dan 22. prosinca 2017. godine, Općini Veliko Trojstvo je odobren ukupan iznos od 1.895.986,31 kuna za rekonstrukciju nerazvrstane ceste Malo Trojstvo - Kegljevac u duljini cca 2.035 metara. 


      Realizacijom ovog projekta olakšati će se lokalnom stanovništvu svakodnevni život, gdje će se rekonstrukcijom postojeće ceste migracije stanovništva obavljati brže i sigurnije. Prema programu ruralnog razvoje Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. navedeno je da se investicijom u izgradnju/rekonstrukciju infrastrukture u ruralnim područjima omogućuje poticanje društveno-gospodarskog rasta i zaustavljanje negativnog depopulacijskog trenda u ruralnim područjima. Stoga ovaj projekt doprinosi fokus području 6B: poticanje lokalnog razvoja u ruralnim područjima što direktno zadovoljava ciljeve ruralnog razvoja.


Natrag