Oglas " />
Obavijest o objavljenom Oglasu za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u projektu "Trojačke ruže" - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

Obaviještavamo Vas da je objavljen Oglas za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u projektu "Trojačke ruže", nositelj kojeg je Općina Veliko Trojstvo. Ukupna vrijednost projekta iznosi 2.295.056,53kn, a iznos potpore Europske Unije je 100%. Trajanje projekta je 30 mjeseci. Partneri na projektu: Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Bjelovar, Centar za socijalnu skrb Bjelovar i udruga Pomoć u kući starijim osobama Općine Veliko Trojstvo. 


     Predmet Oglasa je prijem u radni odnos 10 žena iz ciljne skupine na period od 24 mjeseca, koje će pružati potporu za 40 krajnjih korisnika (osobe u starijoj životnoj dobi, u nepovoljnom položaju, osobe s invaliditetom, koje žive u teže dostupnim, slabije naseljenim naseljima općine), pružajući im pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima krajnjih korisnika, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova krajnjih korisnika, pomoć pri oblačenju i svlačenju, briga o higijeni, pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala i sl.), pomoć u socijalnoj integraciji, pružanje podrške krajnjim korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pratnju i pomoć u raznim društvenim aktivnostima, dok će se obrazovanjem i osposobljavanjem unaprijediti radni potencijal žena.


     Projekt je u skladu s europskim i nacionalnim preporukama o unapređenju položaja žena na tržištu rada i zaštite prava žena pa se tako uklapa u Strategiju borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti u Republici Hrvatskoj. Navedeni projekt pridonosi ostvarenju tri glavna prioriteta Strategije: borba protiv siromaštva i socijalne isključenosti te smanjenje nejednakosti u društvu; sprječavanje nastanka novih kategorija siromašnih, kao i smanjenja broja siromašnih i socijalno isključenih osoba; uspostava koordiniranog sustava potpore skupinama u riziku od siromaštva i socijalne isključenosti.


Natrag