Nabava rovokopača-utovarivača za potrebe Općine Veliko Trojstvo - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

 


Uspješno je proveden projekt „Nabava rovokopača-utovarivača za potrebe Općine Veliko Trojstvo“ u kojemu projektu je realizirana nabava rabljenog radnog stroja JCB 4CX Sitemaster proizvedenog 2016. godine. Radni stroj je stavljen u funkciju, te će svakako pridonijeti podizanju komunalnog standarda, poboljšanju kvalitete komunalne usluge održavanja cesta i cestovnog pojasa, boljem održavanja javnih površina i površina uz prometnice, održavanju poljskih i protupožarnih šumskih putova, a time i ukupnom poboljšanju kvalitete života i revitalizaciji ruralnog područja.


Radni stroj je nabavljen u otvorenom postupku javne nabave od ekonomski najpovoljnijeg ponuđača Kuhn-Hrvatska d.o.o. iz Zagreba po cijeni 479.000.00 kuna.


Projekt je sufinanciran sredstvima za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2020. godini od strane Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine u iznosu 161.994,00 kuna. Nadalje, uspješnom prodajom radnog stroja JCB proizvedenog 2001. godine, osigurano je dodatnih 103.770,00 kuna, dok je preostali iznos od 213.236,00 kuna izdvojen iz vlastitih sredstava proračuna.

Natrag