Provedba projekta „Vidikovac – adaptacija i uređenje okoliša“ - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

NovostiDanašnjim potpisivanjem Ugovora sa izvođačem građevinskih radova Demaring d.o.o. i stručnim nadzorom Prostor EKO d.o.o., ukupne vrijednosti 441.894,09 kuna sa PDV-om, okončani su postupci nabave za projekt „Vidikovac – adaptacija i uređenje okoliša“, te je podnesen 2. dio Zahtjeva za plaćanje prema Agenciji za plaćanja u poljoprivredi i ruralnom razvoju, a radovi će započeti po zaprimanju Odluke o dodjeli sredstava.


Radovi koji će se u ovom projektu izvoditi obuhvaćaju: pripremne, izolaterske, zidarske, montažerske, keramičarske, kamenorezačke, soboslikarske, tesarske i fasaderske radove, te radove na uređenje okoliša.


Provedba ovog projekta će prema potpisanom Ugovoru biti financirana do iznosa 419.099,19 kuna iz tipa operacije 8.5.2 „Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture“ iz podmjere 8.5 „Potpora za ulaganja u poboljšanje otpornosti i okolišne vrijednosti šumskih ekosustava“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.
Natrag