Danas su započeli sa izvođenjem radovi na sanaciji asfaltnog kolnika na dijelu LC37044 u Velikom Trojstvu, Ulica Matij" />
Izvode se radovi na sanaciji asfaltnog kolnika na dijelu LC37044 u Velikom Trojstvu, Ulica Matije Gupca - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

Danas su započeli sa izvođenjem radovi na sanaciji asfaltnog kolnika na dijelu LC37044 u Velikom Trojstvu, Ulica Matije Gupca, u duljini malo većoj od 1.300 metara. Privremeno se navedena dionica zatvara za sav promet, sukladno priloženoj Odluci Županijske uprave za ceste Bjelovarsko-bilogorske županije, u razdoblju od 11. - 14. svibnja 2021. godine u vremenu od 8:00 - 19:00 sati.


Pripremni i zemljani radovi izvedeni su u prethodnom razdoblju od naručitelja Županijske uprave za ceste Bjelovarsko-bilogorske županije, dok sanaciju asfaltnog kolnika izvode Ceste d.d. iz Bjelovara, a radove zajednički sufinanciraju Županijska uprava za ceste Bjelovarsko-bilogorske županije i Općina Veliko Trojstvo, a za koju svrhu će Općina izdvojiti malo manje od 350.000,00 kuna.


Podsjetimo i da su pred 10-ak dana završeni radovi na dijelu lokalne ceste u Maglenči u duljini cca 850 m, koje radove je u cijelosti financirala Županijska uprava za ceste Bjelovarsko-bilogorske županije.


Zahvaljujemo se Županijskoj upravi za ceste Bjelovarsko-bilogorske županije i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji na realiziranju ovih značajnih projekata u cestogradnji na području Općine Veliko Trojstvo.


Odluka Županijske uprave za ceste Bjelovarsko-bilogorske županije od 11. svibnja 2021. godine o privremenom zatvaranju za sav promet dijela lokalne ceste LC37044, dionica Veliko Trojstvo - Vrbica, radi izvođenja radova na sanaciji asfaltnog kolnika.


Natrag