Današnjim potpisivanjem Ugovora, krenuo je u realizaciju projekt: "Uređenje " />
Potpisani Ugovori za uređenje dječjeg igrališta u Velikom Trojstvu - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

 


Današnjim potpisivanjem Ugovora, krenuo je u realizaciju projekt: "Uređenje dječjeg igrališta" na lokaciji u Velikom Trojstvu na katastarskoj čestici broj 45/3 k.o. Veliko Trojstvo, u sklopu kojega će se izvesti uređenje dječjeg igrališta što podrazumijeva uređenje okoliša u smislu pripremnih radova, zemljanih radova, betonskih radova, montažnih radova i završnih radova, te nabave, dopreme i postavljanja opreme u smislu sprava za igralište, opreme za igralište i ostalih radova. Planiran je početak radova već slijedećeg tjedna i završetak istih krajem studenoga ove godine.


Ovaj projekt doprinijeti će demografskoj revitalizaciji i demografskom razvoju, koji su važan preduvjet za ostanak mladih obitelji u našoj Općini.


Radove vrijedne 408.156,25 kuna sa PDV-om izvesti će Kova d.o.o. iz Mraclina, Velika Gorica, a stručni nadzor vrijedan 7.500,00 kuna sa PDV-om provoditi će Prostor EKO d.o.o. iz Bjelovara.


Projekt se prema ranije potpisanom Ugovoru o sufinanciranju projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u vrtićima, provodi uz financijski doprinos Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u iznosu 112.326,00 kuna.

Natrag