Potpisani Ugovori za projekt "Rekonstrukcija i opremanje građevine javne i društvene namjene - Kulturni centar" - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

NovostiProjekt Općine Veliko Trojstvo: Rekonstrukcija i opremanje građevine javne i društvene namjene - kulturni centar, koji je sa iznosom 6.903.851,35 kn, odnosno 916.298,54 €, financiran iz sredstava Europske unije u okviru mjere 7. iz Programa ruralnog razvoja, tipa operacije 7.4.1 „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“, današnjim potpisivanjem Ugovora o javnoj nabavi za izvođenje radova i stručan nadzor ušao je u fazu građenja u kojoj će se izvesti građevinsko-obrtnički radovi, vodovod i kanalizacija, promet i okoliš, strojarski radovi, elektrotehničke instalacije i opremanje.


Ugovor o javnoj nabavi za izvođenje radova ukupne vrijednosti 959.796,53 eura (7.231.586,94 kuna) sa Đurom Kuceljom, direktorom Komfort d.o.o. iz Zagreba i Ugovor o jednostavnoj nabavi za usluge stručnog nadzora i koordinatora zaštite na radu ukupne vrijednosti 11.250,00 eura (84.763,13 kuna) sa Mladenom Carekom, direktorom Prostor EKO d.o.o. iz Bjelovara, potpisao je u ime Općine Veliko Trojstvo, Općinski načelnik Marko Kutanjac.


Rekonstrukcijom i opremanjem kulturnog centra u Općini Veliko Trojstvo zadovoljavaju se potrebe stanovništva za infrastrukturom koja će doprinijeti kvaliteti života u općini.


Kulturni centar će se koristiti za rad udruga sa područja općine kao i za sve stanovnike kojima je potreban prostor u cilju zadovoljavanja potreba u edukativnom, kulturnom, sportskom, rekreativnom i socijalnom smislu.


Realizacijom projekta rekonstrukcije i opremanja kulturnog centra ostvaruju se sljedeći rezultati:


1)      Rekonstruirana i opremljena zgrada građevinske bruto površine od 1224,72 m²


2)      Rekonstruirano i opremljeno pet prostorija za rad udruga


3)      Rekonstruiran multifunkcionalni prostor (sala) od 161,47 m²


4)      Zgrada prilagođena osobama sa invaliditetom i smanjenom pokretljivošću


5)      Povećana kvaliteta života i standard u općini Veliko Trojstvo


6)      Izgrađena infrastruktura za održavanje u edukativnih, kulturnih, sportskih, rekreativnom i socijalnih događanja.

Natrag