Potpisani Ugovori za asfaltiranje sedam dionica nerazvrstanih cesta - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

NovostiPotpisani su Ugovori za izvođenje radova i stručan nadzor na projektu „Tehničko i gospodarsko održavanje nerazvrstanih cesta Općine Veliko Trojstvo“ koji obuhvaća izvođenje pripremnih i zemljanih radova, te asfalterskih i montažnih radova na sedam dionica nerazvrstanih cesta ukupne duljine 1.140 metara i to NC Paulovac – odvojak 3 u duljini 120 m, NC Dominkovica odvojak u duljini 250 m, NC Vinogradska I - dio u duljini 170 m, NC Vinogradska II - dio u duljini 50 m, NC Odvojak Matije Gupca u duljini 130 m, NC Vrbica odvojak I u duljini 150 m i NC Odvojak Maglenča u duljini 270 m.


Radove ukupne vrijednosti 74.728,66 eura izvesti će Poduzeće za ceste d.o.o. iz Bjelovara, stručan nadzor nad izvođenjem radova vrijedan 2.500,00 eura pružati će Prostor EKO d.o.o. iz Bjelovara, a završetak radova je predviđen do kraja ljeta. 


Navedeni projekt, prethodno je prijavljen na Javni poziv Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije - Program održivog razvoja lokalne zajednice, te se nadamo pozitivnom rezultatu, odnosno sufinanciranju projekta.
Natrag