Pozivaju se umirovljenici i primatelji nacionalne naknade za starije osobe sa područja Općine Veliko Trojstvo da najka" />
Jednokratne novčane pomoći umirovljenicima povodom blagdana Božića - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

Pozivaju se umirovljenici i primatelji nacionalne naknade za starije osobe sa područja Općine Veliko Trojstvo da najkasnije do 8. prosinca 2023. godine podnesu prijavu za dodjelu jednokratne novčane pomoći umirovljenicima povodom blagdana Božića iz Proračuna Općine Veliko Trojstvo za 2023. godinu (OBRAZAC-OVT-JNPB-23-PO).


Uz popunjen obrazac,  potrebno je priložiti presliku odgovarajućeg dokumenta iz kojeg je vidljiv primljeni iznos mirovine odnosno naknade za prethodni mjesec (odrezak od mirovine i sl.).


Prijavu je moguće podnijeti neposredno u sjedištu Općine, putem e-pošte: milos@veliko-trojstvo.hr ili posredstvom Matice umirovljenika.


Iznos jednokratne novčane pomoći koju je moguće ostvariti iznosi 35,00 eura za iznos mirovine do 400,00 eura, te 20,00 eura za iznos mirovine od 400,01 do 550,00 eura.


Prijavni obrazac za dodjelu jednokratne novčane pomoći umirovljenicima povodom blagdana Božića iz Proračuna Općine Veliko Trojstvo za 2023. godinu


Natrag