Općinski načelnik Marko Kutanjac potpisao je danas Ugovor o dodjeli financijske potpore za rješavanje stambenog" />
Mlada obitelj Markešić ostvarila potporu za rješavanje stambenog pitanja na području Općine - Općina Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

Općinski načelnik Marko Kutanjac potpisao je danas Ugovor o dodjeli financijske potpore za rješavanje stambenog pitanja na području Općine Veliko Trojstvo sa mladom obitelji Mirjane i Josipa Markešića, koja je na području Općine kupila kuću. Potpora je ukupno vrijedna 4.777,80 eura, a mlada obitelj će istu primati u mjesečnim iznosima sljedećih 60 mjeseci. 


Potpora je dodijeljena temeljem Odluke Općinskog vijeća o financijskoj potpori mladim obiteljima za rješavanje stambenog pitanja na području Općine Veliko Trojstvo kojom je utvrđeno pravo na financijsku potporu mladim obiteljima za rješavanje stambenih pitanja na području Općine Veliko Trojstvo, visina i način isplate financijske potpore, te uvjeti i postupak dodijele, a u svrhu poticanja demografske obnove, regeneracije naselja, te doseljavanja, odnosno smanjenja iseljavanja mladih obitelji, kao i pomoći mladim obiteljima.


Čestitamo mladoj obitelji na rješavanju ovog važnog životnog pitanja i veselimo se što su odabrali Općinu Veliko Trojstvo za život svoje mlade obitelji.


Mlade obitelji koje rješavaju svoje stambeno pitanje i ispunjavaju uvijete, potporu Općine mogu ostvariti prijavom na raspisani javni poziv koji je dostupan OVDJE .


 
Natrag